Einde noch begin

Transformation is like an invisible wind (the effects of which are perceptible everywhere) (Francois Jullien in Treatise on Efficacy)

Welkom op de website van Squrious. Sinds 2017 schrijf ik regelmatig blogs over mijn promotie onderzoek op deze website. Squrious is ook het bedrijf van waaruit ik sinds 2014 ziekenhuizen adviseer, onder de vlag van SQwin. Het label SQwin verdwijnt nu en  ik werk vanaf nu vanuit Squrious.  Kleine en grote veranderingen in de 10 jaren SQwin zijn er altijd geweest en de effecten ervan worden nu zichtbaar.

Er zullen vast nog meer veranderingen volgen. Ik wil mijn advies- en onderzoeksactiviteiten meer te integreren en ook nieuwe structurele en duurzame samenwerking realiseren met anderen. Veel blijft ook hetzelfde. Ik zal me blijven inzetten voor vraagstukken op het gebied van logistiek, capaciteitsmanagement, operations management en ICT in de zorg. Hoe ik dat als onderzoeker doe, is al te zien in de diverse blogs. Wat ik als adviseur doe, zal komende tijd op deze website verschijnen. Hoe en met wie, dat zal de toekomst leren.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *